Taxi Schiphol goedkoop tegenwoordig?

deze taxi brengt u graag naar schipholIk weet nog dat ik een aantal jaren terug, zeg maar gerust zo’n acht jaar terug in de tijd, naar Spanje op vakantie ging en vloog vanaf Schiphol Airport. Omdat ik op een onprettige tijd vloog, vroeg ik niet mijn ouders me naar het vliegveld te brengen en liet in een taxi voorrijden. Dat was een dure vergissing, want voor een ritje van net iets meer dan een half uur was ik meer dan honderd euro kwijt. Nu zie ik dat er opnieuw geadverteerd wordt over de taxi naar Schiphol. Is de taxi Schiphol goedkoop tegenwoordig? Ik kan me het haast niet voorstellen, de taxi Schiphol goedkoop. Het kan wel zijn dat de luchthaven zelf nu een centrale heeft, waardoor de prijzen lager liggen dan bij een willekeurige taxicentrale in Nederland. Hierdoor zou de taxi Schiphol goedkoop kunnen zijn, maar ik houd voorlopig nog even een slag om de arm.