Benieuwd naar de LG G3 prijs?

hier kun je de lg g3 kopenNet als half Nederland waarschijnlijk ben ik weg van het nieuwe toestel van LG: de LG G3. Nu ben ik alleen ontzettend benieuwd naar de LG G3 prijs. Hoe hoog of misschien juist hoe laag ligt de LG G3 prijs? Hoeveel zijn de aanschafkosten van dit toestel zonder dat ik er voor kies om een abonnement af te sluiten? En hoeveel dien ik te betalen per maand als ik een abonnement afsluit en geen aanschafkosten wil betalen voor de LG G3? Al deze vragen dien ik nog uit te zoeken. Daarvoor ben ik aan het juiste adres bij Mobifo (mobifo.nl) denk ik, aangezien deze website tegen de meest gunstige prijzen abonnementen en toestellen aanbiedt. De LG G3 prijs die op deze website wordt aangegeven, is waarschijnlijk direct de LG G3 prijs die het laagst is. Vergeleken met andere aanbieders van mobiele telefoons is Mobifo al jaren de goedkoopste partij op de markt.